3x koření, houby, víno : ke specialitám sovětské kuchyně /
Autor: Vlčková, Alena
Vydáno: (1987)
Žampióny : Pěstování a kuchyňská úprava /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Staněk, Miloslav, 1924-1987 |
---|---|
Další autoři: | Smotlacha, Miroslav, 1920-, Hovadík, Alois |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1977
|
Vydání: | 2., dopl. vyd. |
Edice: |
Rostlinná výroba
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
3x koření, houby, víno : ke specialitám sovětské kuchyně /
Autor: Vlčková, Alena
Vydáno: (1987) -
Zavařujeme ovoce, zeleninu a houby /
Autor: Vlachová, Libuše
Vydáno: (1986) -
Houby jako hobby : houbaři sobě /
Vydáno: (2004) -
Italská kuchyně /
Autor: Pösingerová, Marie
Vydáno: (1987) -
100 a 1 zvěřinových jídel /
Autor: Peukertová, Drahomíra
Vydáno: (1984)